AVG


AVG/GDPR is een hot item. Grote kans dat je al meerdere e-mails hierover hebt ontvangen. Iedereen doet z'n stinkende best. En waarom eigenlijk?

Privacy is tegenwoordig meer een luxe dan een recht. Door alle social media, online shops, cookies en dergelijke liggen je gegevens haast voor het grijpen. Voor je het weet steun je politieke campagnes waar je helemaal niet achter staat (zie: het Facebook debacle). De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wil hier een stokje voor steken. En terecht. Je wil tenslotte controle houden over hetgeen je wel en niet deelt en met wie, toch?

Ook ik heb mijn privacy statement bijgewerkt en AVG proof gemaakt, zodat je weet hoe ik omga met jouw gegevens. Niks spannends, hoor. Maar ik ben ertoe verplicht, omdat je mijn nieuwsbrief ontvangt. Natuurlijk vind ik het tof als je geabonneerd blijft, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen, marketingacties en handige tips & trucs. Je moet daarvoor wel mijn privacy statement lezen en aangeven of je ingeschreven wilt blijven. Reageer je niet, dan word je automatisch uitgeschreven. En teckels houden niet van afscheid... *snif*

Thanx voor de genomen moeite en hopelijk tot blijfs!

Over GETECKELD - ideële communicatie

WOOF!

Ik help ondernemers en MKB'ers die goed bezig zijn beter zichtbaar te worden in een (social) medialandschap waar iedereen elkaar probeert te overschreeuwen. Met verbeeldende communicatie die p(l)akt. Afgestemd op hun identiteit, visie en doelstellingen. Vrij van pretenties en vol passie!

Samen creëren we een authentiek stemgeluid in (web)teksten, e-mailings en social copy. Maar ook in folders, brochures, advertorials, persberichten en blogs. Daarnaast verzorg ik betaalbare video content (Moovfie) en help ik ze bij het opstellen en uitvoeren van hun communicatieplan en contentkalender.

Support nodig? Kijk op www.geteckeld.nl of mail naar info@geteckeld.nl voor meer info. Bellen kan ook: T. 06 173 40 887. Dan teckelen we die handel!
facebook twitter linkedin
Hoe kan ik helpen
MailPoet