Geteckeld

Have a WAGGLY 2019!

"Hey, die gekke teckel leeft nog!" Yasss, I'm alive and kicking. Ik heb alleen niet veel van me laten horen de laatste tijd. Dat komt, omdat ik liever anderen voor het voetlicht breng met GETECKELD. Iets wat ik veelvuldig heb mogen doen in 2018. En daar ben ik enorm dankbaar voor. Goed bedrijf Het was ook een uitdagend jaar als …

Over GETECKELD - ideële communicatie

WOOF!

Ik help ondernemers en MKB'ers die goed bezig zijn beter zichtbaar te worden in een (social) medialandschap waar iedereen elkaar probeert te overschreeuwen. Met verbeeldende communicatie die p(l)akt. Afgestemd op hun identiteit, visie en doelstellingen. Vrij van pretenties en vol passie!

Samen creëren we een authentiek stemgeluid in (web)teksten, e-mailings en social copy. Maar ook in folders, brochures, advertorials, persberichten en blogs. Daarnaast verzorg ik betaalbare video content (Moovfie) en help ik ze bij het opstellen en uitvoeren van hun communicatieplan en contentkalender.

Support nodig? Kijk op www.geteckeld.nl of mail naar info@geteckeld.nl voor meer info. Bellen kan ook: T. 06 173 40 887. Dan teckelen we die handel!
facebook twitter instagram linkedin pinterest email website
Diverse visuals
MailPoet