Geteckeld
BOEL Bazaar

SAVE THE DATE: BOEL Bazaar op zondag 7 oktober in Podium Azijnfabriek

Dreams can come true... Ik hoop jullie allemaal te zien op zondag 7 oktober van 11.00 tot 18.00 uur in Podium Azijnfabriek 's-Hertogenbosch! :) PERSBERICHT Creatieve marktplaats voor (startende) ontwerpers, kunstenaars en retailers BOEL Bazaar in Podium Azijnfabriek ‘s-Hertogenbosch Je droomt van een eigen winkel of galerie, maar waar haal je in vredesnaam het geld vandaan? Om een pand te …

Over GETECKELD - ideële communicatie

WOOF!

Ik help ondernemers en MKB'ers die goed bezig zijn beter zichtbaar te worden in een (social) medialandschap waar iedereen elkaar probeert te overschreeuwen. Met verbeeldende communicatie die p(l)akt. Afgestemd op hun identiteit, visie en doelstellingen. Vrij van pretenties en vol passie!

Samen creëren we een authentiek stemgeluid in (web)teksten, e-mailings en social copy. Maar ook in folders, brochures, advertorials, persberichten en blogs. Daarnaast verzorg ik betaalbare video content (Moovfie) en help ik ze bij het opstellen en uitvoeren van hun communicatieplan en contentkalender.

Support nodig? Kijk op www.geteckeld.nl of mail naar info@geteckeld.nl voor meer info. Bellen kan ook: T. 06 173 40 887. Dan teckelen we die handel!
facebook twitter instagram linkedin pinterest email website
Diverse visuals
MailPoet