Geteckeld
GETECKELD goed bezig

POEHEE! Over mijlpalen, teleurstellingen en een BOEL hoop

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogje schreef. Sinds ik  op 1 juli 2017 voor mezelf ben begonnen is er veel gebeurd en veranderd. Zo kondigde ik in september 2017 mijn verhuizing naar de Gruyterfabriek aan en was ik binnen een paar maanden weer vertrokken. Huh? In mijn job als theatermarketeer hield ik me veel bezig met …

Over GETECKELD - ideële communicatie

WOOF!

Ik help ondernemers en MKB'ers die goed bezig zijn beter zichtbaar te worden in een (social) medialandschap waar iedereen elkaar probeert te overschreeuwen. Met verbeeldende communicatie die p(l)akt. Afgestemd op hun identiteit, visie en doelstellingen. Vrij van pretenties en vol passie!

Samen creëren we een authentiek stemgeluid in (web)teksten, e-mailings en social copy. Maar ook in folders, brochures, advertorials, persberichten en blogs. Daarnaast verzorg ik betaalbare video content (Moovfie) en help ik ze bij het opstellen en uitvoeren van hun communicatieplan en contentkalender.

Support nodig? Kijk op www.geteckeld.nl of mail naar info@geteckeld.nl voor meer info. Bellen kan ook: T. 06 173 40 887. Dan teckelen we die handel!
facebook twitter instagram linkedin pinterest email website
Diverse visuals
MailPoet