Geteckeld
DenBoschNieuws

Poehee, ik ben ondernemer van de maand op DenBoschNieuws.nl

Geheel onverwacht werd ik onlangs uitgeroepen als 'Ondernemer van de maand' door de nieuwssite DenBoschNieuws.nl. Wat een eer! Maar ook spannend... In mijn werk breng ik mensen en organisaties graag voor het voetlicht. Als ik een ander kan laten stralen, straal ik ook. Heerlijk! Ik breng jou voor het voetlicht! Introvert Echter, als introverte en sensitieve ondernemer (WAAAAAAT? Jij introvert?! …

Over GETECKELD - ideële communicatie

WOOF!

Ik help ondernemers en MKB'ers die goed bezig zijn beter zichtbaar te worden in een (social) medialandschap waar iedereen elkaar probeert te overschreeuwen. Met verbeeldende communicatie die p(l)akt. Afgestemd op hun identiteit, visie en doelstellingen. Vrij van pretenties en vol passie!

Samen creëren we een authentiek stemgeluid in (web)teksten, e-mailings en social copy. Maar ook in folders, brochures, advertorials, persberichten en blogs. Daarnaast verzorg ik betaalbare video content (Moovfie) en help ik ze bij het opstellen en uitvoeren van hun communicatieplan en contentkalender.

Support nodig? Kijk op www.geteckeld.nl of mail naar info@geteckeld.nl voor meer info. Bellen kan ook: T. 06 173 40 887. Dan teckelen we die handel!
facebook twitter instagram linkedin pinterest email website
Diverse visuals
MailPoet